Ännu en bloggtorka..

Ja som VANLIGT blir det allt för sällan uppdaterat, nu måste jag skärpa mig!

Vi har lagt den "intensiva" krav träningen på hyllan och tränar nu bara för att hålla i momenten och för att ha roligt ihop.
Inte för att vi brukar ha tråkigt när vi tränar , men nu ska vi försöka göra andra saker, spåra, lite uppletande i skogen osv..
Ina är nämligen inne i en ny mognandsfas i livet (typ spökålder) så jag känner att det inte någon idee att bråka med henne.. Det är väldigt mycket som rör sig i hennes hjärna för tillfället vilket bidar till att konflikter mellan matte och hund lätt uppstår. 

Men lydnadsträningar blir det självklart ändå men däremot inga tävlingar på ett tag.

Ina som alltid har legat kvar på platsliggningen har plötsligt börja resa sig och komma springande till matte...:s
Så nu ska vi börja träna från ruta ett för att få tillbaka tryggheten i platsliggningen.. Ett tag hade hon även en inbyggd pipleksak i nosen men pipandet har som tur är försvunnit.. Men som sagt...vi har tid på oss och det finns ingen anledning att stressa in ett moment..

Hopp över hinder har hon också helt glömt bort ?! Hon springer förbi hindret och sätter sig fot, men ser lika glad ut för det.. "Varför ska jag hoppa om du kan gå på sidanom?!" tycks hon tänka. jaja, det är bara att träna, träna, träna. 
Beställde ett brukshinder idag, så då kan man träna hemma också, inte bara på klubben! Det blir nog bra tillslut , vi ger inte upp för jag vet att hon kan :)

Vi skulle egentligen ha varit med och tävlat KM på södertälje BK förrförra helgen och LKl1 förra helgen men valde att avstå båda tävlingarna med tanke på att hon inte kändes redo för det.

Jag älskar Ina lika mycket för det!
I mina ögon är hon bäst! Och med tanke på allt hon varit med om så har vi kommit en låång bit på vägen. Hon är helt återställd efter båda TPLO operationerna och är frisk i övrigt, det är det viktigaste! <3
Nu fokuserar vi på nuet och på framtiden! För tävla, det ska vi!

Nu ska jag packa klart det sista , sen ska jag åka till jobbet och jobba natt. Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

RSS 2.0