Hundarna är friska igen!!

I går var vi på återbesök på Strömsholm.

Vi var hos samma veterinär som förra gången, dvs Yaakob Sharon som jag varmt rekomenderar.
Otroligt trevlig och dessutom väldigt kunnig.. han tar sig verkligen tid och lyssnar och analyserar.

Han tog ett blodprov på Ina för att se om blodvärdena hade förbättrats efter Axilur behandlingen... vilket de hade :) Helt normala, inte ens lite förhöjda. (Vilket annars är ganska vanligt hos dobermann)
Hennes lymfkörtlar var normalstora igen och hennes energi mycket högre. En friskare hund helt enkelt.

Vid besöket innan, när hon mådde som sämst , så var hon ganska reserverad, orkade knappt stå upp och såg allmänt deprimerad och ledsen ut..
Men igår var det en helt annan hund..

Hon viftatade med svansen,gick fram till olika djursjukvårdare (manliga och kvinnliga) och gav en och en annan en puss.. GULLIS!

En kvinnlig djursjukvårdare kom fram till oss när vi satt utanför röntgen och la sig ner på golvet brevid Ina, hon sa att hon hade en förkärlek till Dobermann och hade under en längre tid funderat på att skaffa en men hört både bra och dåliga saker om rasen..mest dåligt.. Men nu hade hon bestämt sig för att skaffa sig en egen uppfattningen och efter hennes och Inas lilla mysstund så var hon ganska såld... ;)
 
Ina som tidigare haft lite problem med nya människor verkar ha insett att människor är bra, och att de inte är här för att skada henne. Att hon dessutom sköter sig så himla bra på ett ställe som Strömsholm med så mycket nytt folk är underbart!

Nu blir det förhoppningsvis inga resor till Strömsholm på en låååång tid, imorgon ska jag packa det sista inför resan.. på fredag bär det av till Marmaris och det ska bli sååå härligt!  Skönt att hundarna blev friska innna jag hann åka!   :)

Kommentarer
Postat av: Madde

Phu ! Vad skönt att dom är pigga nu :-) Kul att vi möttes i dörrhålet ! Men nu fick du iaf din tröja extra snygg ;-)

Hoppas att vi kan komma igång med lite regelbundna träningar framöver för dom som vill...Jag lägger ut på min sida så kika där :-)

Tjing

2009-09-10 @ 07:03:53
URL: http://www.dobvoyage.se
Postat av: Therése

sv: våra liv rockar! haha (;

2009-09-23 @ 09:00:11
URL: http://thereselarsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0