Miljöträning.

I morse skulle mamma in till södertäljesjukhus för att ta blodprover, och vad passade bättre än att miljöträna Ina under tiden.

Miljöombyten är en sak som Ina behöver. Det blir som en vana att antingen träna på klubben eller att träna i Enhörna. Men nu ska den vanan brytas!

Ina skötte sig iallafall exemplariskt idag!

Vi gick över klaffbron, ner genom stan och stannade på politekertorget. Där tränade vi lite positon, fjärrdirigering, stadga och läggande/sittande under gång. Några personer stannade till, log och stod och tittade en stund vilket var jätte kul!
Vi fortsatte bort mot maren, kollade på änderna och kampade och busade en stund.
Fortsatte igenom stan igen, upp mot rosenborgskolan, förbi IP och ner till sjukhusparkeringen. Blev en promenad på lite mer än en timme i solen, inget att klaga på, super skönt!
 
Det absolut bästa och roligaste är ändå att Ina har blivit så mycket socialare med nya människor..
Visst, hon kanske inte kastar sig på dem men hon tar kontakt och är intresserad vilket jag tycker är ett stort framsteg.
Hon är dessutom mycket lugnare i nya miljöer, kopplar av på ett helt annat sätt. Saker och ting går framåt ;)

Har funderat lite angående kommande tävlingar till våren.. Jag är sugen på att starta 2:an , samtidigt som jag på sätt och vis skulle vilja köra 1:an en gång till fast avstå platsliggningen..?! 
Hmm... får se hur jag gör men tävla ska vi!
Brukset vore också roligt att ta tag i . Hon spårade jätte bra i höstas, bättre och bättre för varje gång, så det borde inte vara några problem.. men jag får ta en sak i taget!


Snart är våren här!

Idag var det  +4,8 grader på morgonpromenaden, HELT UNDERBART!
Äntligen känns det som om våren är på väg!

Jag ställde ut en biabädd på altanen när vi kom hem och där låg den svarta lilla pärlan och solade sig i över en timme, gullisen.
Själv har jag passat på att tvätta och städa hela dagen, måste passa på när man ändå är ledig... tyvärr :P

Imorgon blir det skärholmen för lite shopping! Har inte varit där sedan innan vintern så det ska bli ett nöje.

Uppdateringarna på bloggen har heller inte varit dem bästa.

Allt är iaf bra.. Inas klåda har blivit lite bättre men framåt våren ska vi boka en tid på Veterinärboden för en riktig blodprovsgenomgång. Kolla levervärden,njure, socker .. aa you name it! ;)

Någonting måste klådan bero på, och därför vill vi utesluta att det "kanske" skulle kunna vara någonting invärtes. Ina har gått på Eukanubas Allergi/hud foder (Dermatosis) men jag tycker kanske inte att det har hjälpt som det borde. Jag blir snurrig på alla foder hit och dit, vet inte vad jag ska sätta henne på?
Det ända jag vet är att jag vill hitta ett foder som hon funkar på och som inte gör att hon tappar alla hårstrån på kroppen?!

Just nu verkar hon inte vara speciellt påverkad av klådan och det är det vikigaste!!
Förhoppningsvis ger det med sig med tiden, annars är det antagligen ett pricktest som väntar, men det tar vi då.

Godnatt!För att bryta av vinterbilderna så blir det två bilder på Ina från i sommras:
RSS 2.0