Semester!

Idag gjorde vi en lite spontan utflyckt till Söderköping.
 
Det var länge sedan jag var där så jag mindes inte rikigt hur det såg ut, men den staden kan helt klart rekomenderas!
Det är tillåtet att ta med hunden på dem flesta ute serveringarna och miljön är otroligt vacker.

Vi åt en god lunch på en liten mysig restaurang nere vid vattnet. Därefter blev det en promenad längs Göta kanal med hundarna och en snabbtitt på några segelbåtar som slussade. Dagen avslutades med en varsinn glass på det välkända glasscafét Smultronstället. Kan också rekomenderas om man inte varit där. en upplevelse ;)
 
På fredag morgon åker vi till Skåne för att tillbringa 3 härliga dagar med dobermann människor från när och fjärran. Det är nämligen dax för Svenskdobermann vinnare 2012. På fredag är det Lydnad klass 1 ,2, 3 och elit och även spåret för IPO och BSL hundarna går denna dag . På lördag är det lydnanden för IPO/BSL hundarna och skyddet för IPOn. Vi ska inte delta på något av detta utan kommer enbart att sitta och titta och hejja på dem som ska tävla.
 
På söndagen däremot är det våran tur, då ska våran stjärna Diragos Il Divo in i utställningsringen och visa upp sig :)
Han har inte ställts ut speciellt mycket på senaste tiden men nu känns han i ganska bra form, får se hur det går.. det är många bra hundar som ska ställas och konkurransen kommer att vara hård.. 
 
Det brukar falla på domarens personliga tycke och smak i slutänden, så är det alltid så man får ta allt med en nypa salt.. Det ska iaf bli väldigt roligt att delta och träffa alla människor, det är det viktigaste! :)
 
Dessutom ska vi få besök från Norge och Divos 1:åriga son Aztor med hans super trevliga matte och husse Petter och Hilde !!
 
Aztor ska även han delta på utställningen på söndagen vilket blir hans första utställning i livet, får se hur det går. Ska bli riktigt spännande, han är iaf en snygg kille så förutsättningarna är väldigt goda..
 
Ina kommer självklart också att följa med men enbart som semesterfirare ;)
 
Nu ska jag kvällskissa hundarna sen blir det till att krypa ner i sängen, har en hel del att pyssla med imorgon tex att börja packa inför Skåneland :P
 
 
 
 
 

RSS 2.0