Äntligen!!

Igår klockan 15.00 hade vi en tid hos ortopeden Peder Haaland på strömsholm för en eventuell slutröntgen + friskförklaring ..
Ina fick gå och trava för Peder i en lång korridor för att visa upp läkningen av benet..
Han var mycket nöjd med resultatet och började tillslut skratta, eftersom att Ina inte riktigt förstod varför vi skulle springa och gå fram och tillbaka i den där tråkiga korridoren:S Det fanns roligare saker att göra tyckte hon..
Hon testade några galoppsprång, testade med perfekt linförighet, nosade omkring osv... "Ingenting tycktes hjälpa för att behaga matte och få komma därifrån".. haha gullunge!
Därefter var det dax för röntgen.. Ina fick en lugnande spruta och somnade ganska fort..
Vi bar in henne på röntgen och bilderna togs, och nervöst var det... Det var ju resultatet av bilderna som var viktigast...

Ina bars ut och lades på golvet för att vakna upp.. Vi väntade på Peder och efter en liten stund kom han med ett leende på läpparna:)
INA VAR NU FRISKFÖRKLARAD!!!

Han sa att hennes ben hade läkt jätte bra och att hon om ungefär 4 veckor kan släppas lös igen!
Anledningen till att jag helst inte skulle släppa henne lös nu på än gång var pga av att hon då lätt skulle bli överansträngningd i benet.. + att hon är av den lite aktivare rasen dessutom;)

Men slutbedömningen kunde inte ha blivit bättre! Vi ska nu fortsätta med våra springrundor och succesivt öka på promenaderna! Jag kommer att försiktigt släppa ina på tomten små stunder så att det inte blir råröj när hon väl får vara lös helt och hållet... hela prosessen tar ju tid men resultatet blir dessto bättre:D Nu kan vi bara se framåt!!!

Några bilder ifrån förra sommaren/hösten..

Övre bilden: Ina och cane corson Newton..
Nedre bilden: Ina och chihuahua Luxor..

Ina sitter fint , bredd att dra iväg igen på åkern!

haha gulligaste minen:P (nedan)

"Storebrorsan" Jasper (cockerspaniel)

Kommentarer
Postat av: Liselott

HejVad roligt att det gick så bra hos veterinären!! Bara att gratulera. Då syns vi ju snart på träningsplan på klubben.Glöm inte att det är Örebro resa på söndag, vi måste höras om den.Ha det bra så länge, pussa Ina från mig.//Liselott

2008-10-17 @ 14:14:54
URL: http://www.freewebs.com/winonasdiva
Postat av: Madde

HURRAA!! Vad jag blir glad :-))Äntligen kan ni fortsätta er träning och sätta upp lite nya roliga mål ! Inte bara tänka på att Ina ska bli frisk....Underbart kul, tur att hon har en matte som dig!!Kennel jackorna har kommit, slå mig en pling i veckan så kan vi träffas upp så du kan få den!Kramiz Madde & Co

2008-10-19 @ 21:24:54
URL: http://www.dobvoyage.se
Postat av: Arja

Vad roligt att Ina äntligen är friskförklarad! Hurraa! Hoppas vi kan träna tillsammans snart.

Kram Arja

2008-10-19 @ 21:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0