Kallt, kallare, kallast!

Precis kommit in efter en promenad med hundarna, usch va kallt det är ute!

I mitten på förra veckan var vi och tränade i ett ridhus i Taxinge. Det var bara dobvoyage hundar och ett jätte mysigt gäng.

Ina var taggat med tanke på att hon haft ett längre träningsuppehåll efter kastrationen. Hon var otroligt lyhörd och ville verkligen träna, vilket var extra roligt!
Dagen kunde kanske ha börjat bättre med tanke på att jag bland annat började med att jag misstog mig på tiden och var på väg att åka en timme för tididigt dessutom hade bilen frusit och bakluckan gick inte att öppna..
När jag väl var vid ridhuset och skulle plocka fram Inas fleeceoverall så insåg jag att den låg kvar hemma på hallgolvet.. men allvarligt!

Trotts att jag starta bilen till och från för att hålla bilen och henne varma, så var hon en istapp när vi kom hem..
Som tur var så hade jag åtminstonde tagit med ett fleecetäcke och hennes hurttavintertäcke men dessa täcker inte bakben och lår vilket nästan är viktigast på henne med tanke på dem tidigare operationerna..:( 
Väl hemma fick hon krypa ner under ett duntäcke och där sov hon i nästan i 2 timmar tills hon vaknade varm, go och nöjd!:D

I veckan var jag och köpte en svart fleeceoverall och en regnoverall att ha utanpå för att hålla fleecen på plats. Första gången när jag satte på Ina overallerna stod hon och hängde med huvudet och såg allmänt sur ut.. Men när hon väl kom utanför dörren så var det fullt ös - medvetlös! Ingen som helst skam eller sura miner.

Precis innan vintern köpte jag den nya hurttaoverallen som är i softshell material.
Men jag vet inte om jag tycker om den, den känns inte alls lika lätt att röra sig i som den vanliga fleecen..Muddarna längst ner på benen är inte lika bra heller, det kommer lätt in snö och har en tendens till att töja ut sig.. Det som är possetivt är att den är vatten avstötande så jag ska prova den igen nu i höst för att se hur den funkar.

Nu blir det forsatt träning i ridhus framöver eftersom jag eventuellt har lyckats ordna 2 olika ridhus att vara i. Skönt att ha någonstans att träna där det inte är massa snö.

Igår tillbringade jag dagen på Kistamässan tillsammans med min kompis som skulle ställa ut sin mopshane Norton på 10 månader. Det var första utställnigen för både matte och Norton men dem skötte sig exemplariskt! Han stod jätte fint och stilla och slutade som bästa juniorhane och 5:e bästa hane för dagen! Inte illa alls med tanke på att det var årets största mopsutställning!

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag..
Imorgonbitti ska jag först förbi Johnells, deras mellandagsrea börjar nämligen imorgon;) Sen ska jag hämta upp Cissi och Hera klockan 12.15 och ta en långpromenad med vovvarna..!
På kvällen är det partaj på klubben för alla Dobvoyage och Diragos folk! :D
Dagen blir väldrig innehålls rik med andra ord!
Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0